Rätta lotten på nätet!

Postkodlotteriet

Under åren så har olika typer av lotterier kommit och gått, men bara en del stannar kvar. Ett exempel på ett typ av lotteri som blev väldigt populärt är bingolotto, och du kommer kanske ihåg när det startades av TV4 och vi hade Loket som programledare. Det var nästan som att hela Sverige stannade när det spelades på lördagskvällarna, och det var just spänningen och även att det var ganska lätt att vinna. Man ringde upp deltagare och man delade ut vinster, och så klart så spelades det även bingo i tre omgångar där man hade chansen att ringa om man hade fått bingo. Den som hade tur att komma fram hade även chans att vinna andra vinster och hela svenska folket samlades framför tv:n.

Svenska Postkodlotteriet kom sedan som också introducerades av TV4 och samma folkfest återuppstod igen. Spelet gå ut på att när en person vinner så vinner även alla dina grannar med samma postnummer som har köpt lott. Det hela började 2005 och än idag så är det ett av Sveriges mest populära spel. Det kostar i skrivande stund 150 kronor varje månad att vara med, vilket är egentligen en struntsumma eftersom man har så stor chans att vinna. Den stora högvinsten delas normalt ut på fredagar och här kan man vinna mycket pengar och även en bil. Det finns något som heter Grannyran och där så delas det ut miljoner tre gånger per år. Samma regler gäller här så vinner grannen och du även är med så vinner även du när du har samma postnummer!

Du kan rätta din lott genom att gå in på deras hemsida och kanske är det du som blir postkodmiljonär genom postkodlotteriet denna gång. Att rätta sin lott kan man även göra automatiskt genom att lägga sina vinster på automatisk vinstbevakning. Det är så klart även andra saker som man skall tänka på vilket är fördelaktigt. Du behöver aldrig vara orolig för att bomma dina vinster längre, och detta är en funktion som man lätt aktiverar genom postkodlotteriets hemsida. Du lägger helt enkelt till ditt bankkonto och kommer du kommer på så sätt att få dina vinster utbetalde helt automatiskt.

Vinster delas ut varje dag så att du kan enkelt kolla om du vill via olika dagstidningar efter resultatet. Du kan även enklare gå in på hemsidan vilket är lite bättre eftersom det går mycket snabbare. Att gå med i postkodlotteriet är enkelt och du skriver endast i ditt förnamn och efternamn, sen trycker du på Köp Lott! Fortsätt med personnummer och e-postadress och du är klar! Du kan här även välja om du vill köpa en eller upp till tre lotter varje månad. Du kan också avbryta din prenumeration när du vill. På detta sätt så är du med i ett av de mest populära spelen just nu i Sverige, och kommer att ge dig mycket stora chanser till vinster. Så glöm inte att rätta lotten. Vem vet, kanske är det du som blir den lycklige postkodmiljonären denna gång, för att någon kommer att vinna och det kan vara du, så missa inte chansen.

Bonus för nya kunder!
Spela hos iGame idag!
Kul spel hos: